Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Αναζητάς ΑΦΘΟΝΙΑ;

 

Το σεμινάριο ‘Πλούτος και ευημερία’ με την Αδαμαντία Καζάκου στο χώρο του Πόλις, την Τετάρτη 23 Μαΐου, θα σε βοηθήσει μέσα από τις τεχνικές του Νευρογλωσσικού προγραμματισμού και του Life coaching να αναγνωρίσεις τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις και τα εμπόδια που εσύ θέτεις στον εαυτό σου, καθώς και βάζεις τα πιστεύω σου για τον πλούτο βαθιά μέσα στο υποσυνείδητό σου, βοηθώντας σε να καλέσεις και να φέρεις την ευημερία και την αφθονία στη ζωή σου.

 

Ένα βιωματικό σεμινάριο που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις όλα εκείνα που σου στερούν τον πλούτο και την αφθονία και θα σε μάθει να διαχωρίζεις το ΕΙΜΑΙ – ΚΑΝΩ - ΕΧΩ, να αποκτήσεις αποδοχή σε όσα έως τώρα έκανες και σε κρατούσαν μακριά από την ευημερία, δείχνοντάς σου πώς να κάνεις ουσιαστικά Βήματα δράσης προς τον πλούτο, να Επαναπροσδιορίσεις τα θέλω σου και να αλλάξεις στάση-νοοτροπία απέναντι στον πλούτο και την ευημερία είναι αυτό που εισηγείται εδώ η Αδαμαντία Καζάκου, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές του Νευρογλωσσικού προγραμματισμού και του Life coaching.

Εδώ θα συνειδητοποιήσεις πως μπορείς να έχεις την ευημερία που επιθυμείς, αρκεί να το θέλεις πραγματικά, καθώς... ‘Το χρήμα είναι μια ενέργεια που ακολουθεί τους ανθρώπους που το αγαπούν και το τιμούν και το λαμβάνουν και στη συνέχεια το δίνουν’. Γιατί αυτός είναι ο Νόμος της ροής. Σε μια εποχή που το χρήμα αλλάζει χέρια, είναι η ευκαιρία σου να μάθεις τους τρόπους ώστε να είσαι ικανός να το έχεις και να το απολαμβάνεις.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Τετάρτη 23 Μαΐου, 18.30-21.30/ Κόστος: 10 ευρώ.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης & θα διανεμηθεί το αντίστοιχο Εκπαιδευτικό Υλικό, μετά το πέρας του εργαστηρίου.

Πόλις: Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης, Ηράκλειο Αττικής, τηλ. 2108000009.