Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Ανατριχιαστικό παζλ

 

Ένα ημερολόγιο εξιχνίασης φόνου είναι το δεύτερο αστυνομικό μυθιστόρημα της Μιράντας Βατικιώτη ‘Το μυστικό του βασιλιά των γερανιών’, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Πικραμένος».

 

Ένας άντρας βρίσκεται άγρια δολοφονημένος στην μπανιέρα του σπιτιού του, στο Αιγάλεω. Ο δράστης, προτού αποχωρήσει από τον τόπο του εγκλήματος, έχει φροντίσει να βάλει φωτιά στον νεκρό και να αφήσει πίσω του ένα αινιγματικό γραπτό μήνυμα. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή... Ο επιθεωρητής Γ. Παπαδόπουλος καλείται να λύσει το γρίφο και μαζί να αναμετρηθεί με τα όριά του, ξεπερνώντας τις αντοχές του και διακινδυνεύοντας την ασφάλεια της ζωής του και την ηρεμία της ψυχής του. Μαζί με τον βοηθό του Α. Αλεξάκη τον βλέπεις πιο σοβαρό και πιο αποφασισμένο από ποτέ. Το μυστήριο δεν θα παραμείνει μυστήριο για πολύ. Ωστόσο, η έρευνα θα οδηγήσει σε... ανεξέλεγκτες ατραπούς. Θαμμένα μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια. Μια ψυχιατρική κλινική, ο Μπρεχτ, ηλικιωμένοι επιθεωρητές και ψυχεδελικά όνειρα άνευ προηγουμένου συνδυάζονται όλως παραδόξως φτιάχνοντας τα κομμάτια ενός... άγριου και ανατριχιαστικού παζλ.

Μόνο αντίβαρο στο άγχος, το φόβο αλλά και τη μελαγχολία είναι τα λουλούδια που σε πείσμα των καταστάσεων ανθίζουν... Γεράνια και όχι μόνο, κάνοντας ‘Το μυστικό του Βασιλιά των γερανιών’ της Μιράντας Βατικιώτη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Πικραμένος» να είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αστυνομικά μυθιστορήματα που έχεις διαβάσει ποτέ.