Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Αναπτύσσοντας την ενέργεια

 

‘Η σπίθα της ενέργειας’. Αυτός είναι ο τίτλος του Εργαστηρίου Χοροθεραπείας με τη Λήδα Shantala στο χώρο του Shantom την Κυριακή 17 Ιουνίου. Ένα εργαστήρι απελευθέρωσης το οποίο σε καλεί να συντονιστείς με ψυχικές και πνευματικές λεπτοφυείς δονήσεις, που θα απελευθερώσουν ενέργεια, αυθεντικότητα στην κίνηση, φωτεινές σκέψεις και ψυχική φρεσκάδα. Είσαι μέσα, ε;

Η ύλη δονεί και δονείται. Όλοι είμαστε φτιαγμένοι από δονήσεις. Η ταύτιση με τη γήινη δόνηση οδηγεί τον άνθρωπο σε στενά πρότυπα σκέψης, σε φτωχή γλώσσα σώματος και αδύναμο ενεργειακό πεδίο. Η συνειδητότητα στριμώχνεται μέσα σε περιορισμένη αντιληπτικότητα που ορίζεται από εξωγενείς παράγοντες, από τη μνήμη, από το παρελθόν, από το προσωπικό και το συλλογικό ασυνείδητο.

Μέσα σε αυτά τα καλούπια, εκείνος χάνει την εσωτερική κατεύθυνση, τη γνησιότητα, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του. Το βάρος της ύλης και της καθημερινότητας απορροφά και ξοδεύει την πολύτιμη ψυχική του ενέργεια. Η Λήδα Shantala στο Εργαστήρι Χοροθεραπείας ‘Η σπίθα της ενέργειας’ θα σε οδηγήσει πέρα από στεγανά και ψευδείς ταυτίσεις, σε μια απελευθέρωση εαυτού και ενέργειας.

Ώρες διεξαγωγής: 11.00-15.00.

Shantom: Τριπόλεως 35Α & Ευβοίας, Χαλάνδρι, τηλ. 2106717529, www.shantala.gr