Αρχική
εγγραφή NewsLetter | χορηγία
Πρώτη ΣελίδαΑποτύπωμαΦιλικές ΙστοσελίδεςΕπικοινωνία

Άγχος ή Χαρά;

 

Και μη νομίζεις, πάντα μπορείς να επιλέξεις το ένα από τα δύο. Και... κυρίως πάντα να… πετάξεις το πρώτο και να κρατήσεις το δεύτερο. Στην ομιλία του br. Shubamrita, στενού μαθητή της Άμμα, στις 15 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Τιτάνια στην Αθήνα | Amma in Greece –με ελεύθερη είσοδο- θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις.

 

Ο br. Shubamrita, στενός μαθητής της Άμμα, έρχεται για δύο προγράμματα στην Αθήνα, ένα στην Αίγινα στις 14 Ιουνίου και ένα στο κεντρικό ξενοδοχείο Τιτάνια, μία ημέρα αργότερα (15/6).

O μπραχματσάρι Shubamrita, με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία ως ένας από τους πιο κοντινούς μαθητές της Άμμα και προσωπικός της μεταφραστής, ζει κοντά στην Μάτα Αμριτάνανταμαϊ (Άμμα) ως μοναχός από το 1989 και δίνει τακτικά ομιλίες και σεμινάρια σχετικά με το διαλογισμό και τη διαχείριση του άγχους σε όλο τον κόσμο, μεταδίδοντας τις γνώσεις του για την πνευματικότητα με πρακτικούς και εύκολα κατανοητούς τρόπους.

Το πρόγραμμά του, κατά τη διάρκεια του οποίου θα αναφερθεί στην εφαρμογή των αιώνιων πνευματικών αρχών και πρακτικών στην καθημερινή ζωή, περιλαμβάνει:

-Σύντομη προβολή βίντεο για τη ζωή και το έργο της Άμμα.
-Ομιλία του ίδιου με θέμα “Βρίσκοντας τη χαρά της ζωής” (The Joy of Living).
-Πνευματικά τραγούδια (μπάτζαν) από την παράδοση της Ινδίας.
-Διαλογισμό.

Η ομιλία θα γίνει στα αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά.

Ώρες διεξαγωγής στο Τιτάνια: 19.30 – 21.30/ Είσοδος: Ελεύθερη/ Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής: τηλ. 6946 793821.

Ξενοδοχείο Τιτάνια: Πανεπιστημίου 52, μετρό Ομόνοια.